For rådgivning vaksine og timebestilling, ring 92033075

Vi tilbyr alt innen reisemedisin og vaksinering.

Prisliste Atlas Vaksineklinikk 2019

Autorisert gul feber vaksinatør. Vi utsteder gulfebersertifikat

Daglig leder: Ingrid Harsem, sykepleier Ansvarlig lege: Hans Halvar Tvedten,spesialist i almenmedisin

Ingrid Harsem, sykepleier er den i Tønsberg med lengst erfaring innen reisemedisin. I 1997 startet hun ved Vaksinekontoret i Tønsberg kommune ved siden av jobben hun da hadde som helsesøster i kommunen.
I 1999 forlot hun Tønsberg Kommunes vaksinekontor. Hun ble bedt om å starte vaksineklinikk ved den gang VestMed på Nøtterøy. Senere Volvat medisinske senter. Her drev hun reisemedisinklinikk til 2006. I den perioden ble hun også engasjert ved Volvat Bedrifts helsetjeneste. Senere Hjelp24. Der hadde hun ansvar for all vaksinering ute i bedrifter og ved kontoret frem til 2009. Hun praktiserte ved vaksinekontoret i Tønsberg kommune i 2010 og 2011.

Atlas Vaksineklinikk

Ingrid Harsem er en gründer med stort engasjement. Hun brenner for det forebyggende arbeidet, reisemedisin og vaksinering. Hun hadde håpet at polio skulle være utryddet frem til år 2000. Rotary International har lagt ned et stort arbeid i å få bukt med denne sykdommen. Dessverre dukker det fortsatt opp epidemier rundt om i verden. Og med større reisevirksomhet mener hun vaksinering er svært viktig. Kopper er utryddet, tuberkulose er ikke den faren det var før man fikk medisiner til bekjempelse av denne alvorlige sykdommen. Lege Hans Halvar Tvedten har videreutdannelse innen vaksinering og reisemedisin. Det er viktig å følge helsemyndighetenes vaksineanbefalinger. Disse vil vår reiseklinikk være oppdatert på til enhver tid.

Klinikken ligger i Olsrød Park, på Atlas Medica medisinske senter. Gratis parkering rett utenfor. Det er heis i bygget.
Kort ventetid.

Vi tilbyr timer på kveldstid.

Se din vaksine status på SYSVAK