Atlas Medica åpnet 15. januar i 2007, og vårt dyktige team består av helsesekretærer, leger og ulike behandlere. Vi arbeider forebyggende og helhetsvurderende rundt deg som pasient. Samtlige hos oss har spisskompetanse, og alle er håndplukkede til vårt senter. Hos oss vil du fort merke vårt teamwork, det gode samarbeidet og kommunikasjonen mellom partnerne – med deg som pasient i fokus!

Velkommen til Atlas Medica

Venterom Atlas Medica
Kosedyr på Atlas Medica
Atlas Medica - Olsrød Park

Atlas Medica holder til i 3. etasje i Olsrød Park på Tolvsrød utenfor Tønsberg. I senteret finnes apotek, treningssenter, optiker, bank, post, frisør, klær, blomster, restaurant/kafé og Rema 1000.

Stor parkeringsplass på utsiden av senteret – gratis parkering!

Helsesekretærer

Helsesekretærer Atlas Medica, Mona Sjøvold, Linda Skarsteen, Heidi Aas, Vigdis Ekelund

Våre hyggelige helsesekretærer svarer deg raskt på telefonen, gir deg god service og sørger for at du får behandling uten å måtte vente lenge på time.

Mona Sjøvold

Har jobbet som helsesekretær i 10 år, begynte ved Ringklinikken i 2001 og har vært ved Atlas Medica siden starten i 2007.
Har fagbrev i omsorgsfag og jobber i tillegg i hjemmesykepleien der hun har vært i 12 år.

Heidi Aas

3-årig helsesekretærutdannelse, autorisert 1997. Jobbet for Dr. Lindbäck i hennes praksis på RingKlinikken fra 1997 til 2007, og deretter ved Atlas Medica. Tidligere også utdannet hjelpepleier, og jobbet som dette i 13 år.

Linda Skarsteen

Bachelor i sykepleie ved Høgskolen i Vestfold fra januar 2005. Har siden da jobbet som sykepleier ved Sykehuset i Vestfold.
Halvårig helsesekretær utdanning med autorisasjon fra juni 2013. Startet hos Atlas Medica høsten 2013.

Vigdis Ekelund

Bachelor i sykepleie ved Høgskolen i Vestfold fra 1997. Jobbet som sykepleier ved Rikshospitalet, Sykehuset i Vestfold og på sykehjem.
Halvårig helsesekretær utdanning med autorisasjon fra juni 2013.
Startet hos Atlas Medica høsten 2013.